Vi kan briller!

Lesebriller, kjørebriller, databriller, progressive briller, bifokale briller, vernebriller, solbriller, golfbriller, pyntebriller - vi hjelper deg!

Valg av innfatning

Ulike personer har ulikt ansikt, ulike interesser og ulike behov. Vi hjelper deg igjennom en jungel av ulike brilletrender til å finne den rette brillen til deg. Butikken er alltid full av det siste fra mange kjente merker, både når det gjelder solbriller og briller. Man kan velge mellom markert eller diskre, fargerikt eller nøytralt, alt etter hva man liker og hva man kler. Med over 20års erfaring i tilpasning av briller står våre kundeveiledere klar til å hjelpe deg!

Synsundersøkelse

For å finne den optimale brilleløsningen er det lurt å begynne med en synsundersøkelse. Her vil optikeren finne ut av øyestatus og øyehelse, og hvilke løsninger som kan optimalisere din hverdag. Er det noen mistanke om øyesykdom henvises man direkte til spesialist i øyesykdom. I andre etasje i våre lokaler holder øyelege Richard Von Volkmann til, som har tatt over øyelege Haugland sin praksis. 

Både barn og god voksne bør undersøke synet sitt. Synet og øynene er under stadig utvikling og i enkelte perioder i livet skjer det oftere forandring. Som Norges Optikerforbund gjør, anbefaler vi å ta synsundersøkelse hvert andre år.

Vi har også god kjennskap til NAVs reglement i forhold til refusjon av briller. Enten det gjelder barn eller ved behov for hjelp via NAV Hjelpemiddelsentralen står vi parat for å hjelpe.

Eget verksted

Vi har eget verksted og sliper brillene våre selv. Dette gjør at vi kan kvalitetessikre sluttproduktet for at kunden skal bli 100% fornøyd.

Velkommen!